Bij de dames is de eerste tijd nooit verbeterd, we steken dit op de matige zomer want we weten heus wel dat er beter tijden mogelijk waren. Petra Van den Eynden is dus de eindwinnares.
Bij de heren was voor de toch wel hele straffe tijd van Ken de Belder (iets meer dan 37 gemiddeld en dit solo) eerst nog een diskwalificatie omdat Ken niet wist dat hij een fotootje moest nemen onderweg... maar Ken heeft later nog een paar keren het tochtje gefietst en heeft dus ook met foto de beste tijd neergezet. Proficiat.
Voor de meeste pogingen was er iemand met een plan, Tom Van den Brande heeft heel lang gewacht om stilletjes op te schuiven richting eerste plaats om er dan een lap op te geven in de laatste week! 8 geregistreerde pogingen kroonde hem tot "local legend"

Het was een leuke eerste editie, voor volgend jaar gaat de formule compleet veranderen omdat het leuk en spannender zou zijn als er meer kandidaten voor de eindwinst kunnen strijden. Hou het zeker in het oog want ik probeer iets vernieuwend uit...

De prijzen voor dit jaar zijn nog even in productie maar ik neem contact op met de winnaars zodra ze er zijn.

Dames:
1: Petra V.d. Eynden 1:42:46 (28km/u)
2: Gilke Beyers 1:44:17
3: Sandra Nuyens 1:44:18

Heren:
1: Ken De Belder 1:24:42 (33,9km/u)
2: Berisch Hoefnaegels 1:24:43
3: Stef De Busser 1:25:02

Local legend:
Tom Van Den Brande (8x gereden)