In 2020 werden we met zijn allen verrast door een virusje, dit betekende het heuse kantelpunt in mijn persoonlijke geschiedenis. Avontuurlijke fietstochten in Kenya, Tanzania en Oeganda organiseren behoorde tot het verleden en de bouw van een project onder de kerktoren van Grobbendonk werd gestart. 

Eén van de betere en toonaangevende fietsenwinkels uit de kempen bouwen is de doelstelling... in de zin van "Mik naar de sterren om op zijn minst in de wolken te raken". Dat je niet van vandaag op morgen deze hoge verwachting verwezenlijkt is evident, dus 2021 werd vooral een startjaar waaruit veel werd geleerd. 

Maar wat mag je verwachten van Sigge in 2022? 

Ondanks dat de fietsenwinkel een vijfsterren beoordeling krijgt op verschillende review-platforms zijn we er ons van bewust dat het beter kan op een aantal vlakken. Diraj, zoon van Sigge, komt vanaf 1 januari een handje toesteken om de  service nog beter te structureren. De levertermijnen van vooral de onderdelen blijven dramatisch slecht, dus werd er geïnvesteerd in een uitgebreidere stock en zo hopen we dat we zonder al te veel moeite de meeste onderdelen op stock zullen hebben. Verder wordt er gewerkt aan een betere doorstroming en snellere uitvoering van de herstellingen, hiervoor wordt weldra nog meer ruimte voorzien in de hersteldienst.

Jouw partner voor je leasing fiets. 

Vorig jaar hebben we achter de schermen ook werk gemaakt van de samenwerkingen met de meeste fietslease-maatschappijen, hierdoor kan je nu bij ons terecht voor bijna alle leasediensten die op de Vlaamse markt aangeboden worden. 

Een geheimpje. 

Wat je nog niet mag weten... Weldra komt er naast Thompson nog een belangrijk merk in ons gamma waardoor de forenzen onder jullie vooral een betere mogelijkheid krijgen voor hun dagelijkse verplaatsingen. Pssst, nog niet verder vertellen. 

Community!

Een zéér belangrijke doelstelling is om ook een positieve invloed te hebben op de lokale gemeenschap. Voor de sportieve fietser voorzien we een aantal leuke activiteiten in de Strava-club, je kon hiervan al eens proeven in de zomerchallenge 2021. Verder willen we zeker bijdragen tot een leuke fietsgemeenschap en komen er fietstips op social media, volg hiervoor onze pagina's op jouw favoriete platform. 

Maak er een fantastisch jaar van!

Groetjes Diraj en Sigge.