Waarom deelnemen?

Bij Sigge Fietsen begrijpen we de passie voor het fietsen. Daarom bieden we je de kans om onze elite racefietsen - de RC-1, Grammont, en Falcon - te testen. Deze modellen staan bekend om hun ongeƫvenaarde kwaliteit, innovatieve ontwerp en ultieme rijervaring.

Wat kun je verwachten?

  • Exclusief Parcours: Geniet van een speciaal voor jou uitgestippelde route die de veelzijdigheid van onze racefietsen benadrukt.
  • Deskundig Advies: Sigge staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte fiets.

Hoe doe je mee?

Deelnemen is eenvoudig. Reserveer je tijdslot via onze website en zorg dat je jouw fietspedalen meebrengt. Wij zorgen voor de rest!

Details van het Evenement:

  • Datum: 22-23-24 maart 2024 van 10 tot 16 uur
  • Locatie: Boudewijnstraat 17- 2280 Grobbendonk
  • Reserveren via mail: info@sigge.be

Mis deze kans niet om de legende van Thompson fietsen zelf te ervaren. Of je nu een doorgewinterde prof bent of een enthousiaste beginner, de Thompson Testdagen bij Sigge Fietsen zijn de perfecte gelegenheid om jouw passie voor fietsen naar een hoger niveau te tillen.

Reserveer nu je tijdslot en ervaar zelf waarom Thompson fietsen een klasse apart zijn. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de perfecte rijervaring te ontdekken!