Thompson GR-1 Carbon: Een Synoniem voor Stijl en Prestatie

De GR-1 is een toonbeeld van wat modern fietsontwerp kan bereiken. Dit carbon model staat bekend om zijn aanpasbaarheid, waardoor u het frame geheel naar eigen smaak kunt laten kleuren, wat een persoonlijke flair geeft aan elke fiets.

Afmontage-opties:

  • Campagnolo EKAR Single Disc 13spd: Een keuze voor diegenen die Italiaans design en naadloze prestaties waarderen.
  • Shimano GRX Dubbel RX610 Disc 12spd: Voor rijders die veelzijdigheid in hun ritten waarderen, met een setup die klaar is voor elk terrein.
  • Shimano GRX Single RX610 Disc 12spd en RX600 Disc 11spd: Perfect voor liefhebbers van eenvoud en efficiëntie, met setups die zowel kracht als betrouwbaarheid bieden.

Thompson R-9500 Aluminium: Duurzaamheid en Veelzijdigheid in één

De R-9500 combineert de betrouwbaarheid van aluminium met de veelzijdigheid die nodig is voor zowel stedelijke ontdekkingstochten als buitenavonturen.

Afmontage-opties voor de R-9500:

  • Shimano GRX Single Disc 11spd en 12spd (GRX RX600/RX610): Deze setups bieden een evenwichtige combinatie van kracht en veelzijdigheid, ideaal voor avontuurlijke ritten.
  • Shimano GRX Dubbel Disc 12spd (GRX RX610): Een optie voor rijders die een fiets willen die zich aanpast aan diverse omstandigheden.

De Aantrekkingskracht van Gravelfietsen

Gravelfietsen zoals de GR-1 en R-9500 zijn perfect voor avonturiers die een fiets zoeken die geschikt is voor uiteenlopende terreinen. Ze bieden een harmonie van snelheid, comfort en het vermogen om zowel op de weg als off-road uitstekend te presteren.